BAŞIMIZ SAĞ OLSUN...

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN... ŞIRNAK'TAN ACI HABER GELDİ VE 4 ÖZEL HAREKAT POLİSİMİZ ŞEHİT OLDU...

20 Mart 2012 Salı

Onun Artık Bir Kahramanı Yok...


Haberlerde bu kızı izlediğimde kanım dondu... Ve yazmamak için kendimi tutamadım... Babası onun gözünde bir kahramandı... Onun kahramanı Pilot Yüzbaşıydı. Ve artık onun kahramanı yok. Hayallerinin Kahramanı yok. Ve o artık kahramansız kaldı. Babasız kaldı. Bugün babası, kahramanı karşısında uzanmış yatıyordu hemde birdaha uyanmamak üzere yatıyordu. Ve o kahramansız kalan, babasız kalan daha 5 yaşındaki o kız küçücük gözleri yaşlarla doluydu, hüngür hüngür ağlıyordu ve sonunda tutamadı kendini ve dayanamadı yere yığıldı o küçücük kız... Kahramanının tabutu gidiyordu.O ise sadece bakıp ağlayabiliyordu... Baktı baktı... Ağladı... Yere yığıldı... Ve kahramanı gitti... Artık bir kahramanı yok! Sürekli yüreği kanayacak o küçük kızın... Büyüdğünde sormayacak mı babamı kim aldı  diye sormayacak mı kahramanımı kim aldı diye? Annesi ne cevap verecek? Bu yaşta bu acıyı tattıranlar nasıl ödeyecekeler bu kızın hakkını! Bu sürekli böyle mi gidicek? Sürekli birileri KAHRAMANSIZ mı kalacak? Sürekli birileri Şehit mi olacak? Ne zaman Analar Babalar evlatsız kalmayacak? Ne zaman kan akmayacak? 

Ard arda dizili ay yıldızlı bayraklara bürünmüş, hayatının baharında soldurulmuş, kefenlerine kan bulaştırılmış cennet bekçileri, uğurlanıyor analarının feryatlarıyla mekanların en yücesine...


ŞEHİT PİLOT YÜZBAŞI ERDOĞAN, AFGANİSTAN'A 5 AY ÖNCE GİTMİŞ

Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Adil Erdoğan’ın Malatya’da görevli olduğu ve 5 ay önce NATO görevi için Afganistan’a gittiği öğrenildi.

Helikopter kazasında şehit düşen Kara Pilot Yüzbaşı Adil Erdoğan’ın 4 yıldır Malatya 2. Ordu Komutanlığı Kara Hava Alayı’nda görevli olduğu ve yaklaşık 5 ay önce NATO Barış Gücü’ne katılmak üzere Afganistan’a gittiği öğrenildi. Şehit Kara Pilot Yüzbaşı Adil Erdoğan’ın, evli ve 2 kız çocuğu sahibi olduğu ve Kastamonu nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. 
BEDRİ SİNAN TAŞPINAR

http://buulkeyisokaktabulmadik.blogspot.com/ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder